TudnivalókFelhívjuk az e-learning/blended learning típusú közszolgálati továbbképzési programokat igénybevevő tisztviselők figyelmét, hogy a videó-tartalommal rendelkező e-tananyagokban beépített önellenőrző kérdések találhatók. Az adott tananyagrész elvégzése csak akkor lesz sikeres, ha az adott videóban található valamennyi kérdéssorra helyesen válaszol a felhasználó.

Az e-learning rendszer mindaddig sárga színnel jelzi az adott tananyagrész állapotát, amíg a tisztviselő a videót végig nem nézte és az összes önellenőrző kérdésre helyesen nem válaszolt. Ezután a jelzés zöldre vált és tovább lehet haladni a tananyaggal, egészen a vizsgáig. A vizsga eléréséhez minden korábbi előfeltételnek teljesülnie kell (azaz zölddé kell válnia).

A tananyagok eléréséhez javasolt böngészők: a Google Chrome legfrissebb verziója, valamint a Mozilla Firefox legfrissebb verziója. Felhívjuk továbbá figyelmüket, hogy Internet Explorer 9-es verzió alatt a videós tananyagok nem elérhetőek. Kérjük, szükség esetén forduljanak segítségért a rendszergazdához a böngésző frissítése céljából. Az elvárt operációs rendszer verzió: Windows 7 vagy Windows 8. (A Microsoft megszüntette a Windows XP és az Internet Explorer 8 támogatását).

Bemutató videó

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Nemzeti Közszolgálati Egyetem