Tisztelt Felhasználók! Az Ügyfélszolgálat telefonon elérhető az alábbi időpontokban: H-CS: 9:00-12:00; 13:00-16:00; P: 9:00-13:00. Tel: 06 1 432 9000 (20358; 20360; 20366; 20373) E-mailes elérhetőségünk: tovabbkepzes_vtki@uni-nke.hu
A videós tananyagok hibátlan eléréséhez az alábbi böngészőverziók vagy azok frissebb változatait javasoljuk: Google Chrome 52, Firefox 42.
E-learning/blended learning típusú közszolgálati továbbképzési programokat igénybevevő tisztviselők figyelmébe!

Az Alaptörvény bemutatása és értékei


Közszolgálati továbbképzés

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (a továbbiakban: NKE) képzési kínálata az Alaptörvény értékeit bemutató továbbképzési programmal bővül. A program a közszolgálati továbbképzés rendszerében érhető el a Probono felületen.

A képzési program címe: Az Alaptörvény bemutatása és értékei

A képzési program nyilvántartási száma: PN-0427-1705-MK-C1

A képzési program pontértéke: 30 pont

A képzés: 2017. november 27-ig meghirdetésre kerül.

A programból több, párhuzamosan induló kurzus meghirdetése várható. A programhoz kapcsolódó kurzusok nem egyszerre, hanem néhány napos eltéréssel kerülnek meghirdetésre, figyelemmel az azt elvégezni kívánó tisztviselők számára. A kurzusok indulásáról rendszerüzenetben tájékoztatjuk a tisztviselőket.

Az Alaptörvény bemutatása és értékei című képzési program két részre tagolódik: Nemzeti hitvallásra és az Értékcsoportokra.

A program felépítésére, módszertanára vonatkozó rövid videó megtekinthető a következő linken: Alaptörvény bemutató

Tervezhetők az Ákr. programok


Közszolgálati továbbképzés

Meghirdetésre kerültek az ÁKR. programok

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (a továbbiakban: NKE) a 2018. január 1-jén hatályba lépő általános közigazgatási rendtartásról szóló 2016. évi CL. törvény (a továbbiakban: Ákr.), rendelkezéseinek és jogintézményeinek bemutatása érdekében 7 továbbképzési programot fejleszt ki. A programok programjegyzékre kerültek és tervezhetők a közszolgálati továbbképzés rendszerében. A 7 képzési program mindegyike önálló program, így ezek közül bármelyik - akár önállóan is - felvehető a képzési tervbe.

A programok felépítésének, módszertanának megismerése érdekében kérem, tekintse meg rövid videós bemutatónkat: ÁKR bemutató

 

érdeklődőknek csatorna
ÉRDEKLŐDŐKNEK
Amennyiben Ön érdeklődik szakirányú képzéseink vagy a továbbképzéseink iránt, kérjük kattintson a képre vagy a szövegre és bővebb információt talál rólunk.
munkáltatóknak csatorna
MUNKÁLTATÓKNAK
Munkáltatók számára is számtalan lehetőséget kínálunk kollégái továbbképzésének elősegítésére. Ha szeretné kollégáinak megadni a lehetőséget a továbbfejlődésre kérjük kattintson a képre vagy a szövegre.
tisztviselőknek csatorna
TISZTVISELŐKNEK
Nincs még egy olyan hivatástudatot és szakmai felkészültséget igénylő területe az államigazgatásnak mint a tisztviselőé. Ezzel együtt azonban a folyamatos képzések elengedhetelenek a folyamatos munkavégzéshez, és az előre jutáshoz.
képzőknek csatorna
OKTATÓKNAK, KÉPZŐKNEK
Ha Ön érdeklődik a most induló képzéseinkben való részvételről, itt minden fontos információt és dokumentumot megtalál. Kérjük, hogy válasszon az itt lévő lehetőségek közül, kattintson a képre vagy a szövegre.