Tisztelt Felhasználók! Az Elektronikus személyügyi intézkedések kezelése című képzés résztvevői figyelmébe: a teljesítések Probono felületén való megjelenítése technikai okokból hosszabb átfutási időt igényel, szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Köszönjük!
A videós tananyagok hibátlan eléréséhez az alábbi böngészőverziók vagy azok frissebb változatait javasoljuk: Google Chrome 52, Firefox 42.
E-learning/blended learning típusú közszolgálati továbbképzési programokat igénybevevő tisztviselők figyelmébe!

Pótjelentkezés az EIPA angol nyelvű gyakorlati képzésekre, ingyenes részvételi lehetőséggel


A Nemzeti Közszolgálati Egyetem és az European Institute of Public Administration (a továbbiakban: EIPA) között létrejött megállapodás alapján a magyar vezető tisztviselőknek lehetősége nyílik egyes, az EIPA által fejlesztett angol nyelvű gyakorlati képzések elvégzésére a KÖFOP-2.1.2-VEKOP-15-2016-00001 azonosítószámú, „A jó kormányzást megalapozó közszolgálat-fejlesztés” című projekt keretében.

Pályázati felhívás (pdf) 

Angol nyelvûprogram (pdf) 

 

érdeklődőknek csatorna
ÉRDEKLŐDŐKNEK
Amennyiben Ön érdeklődik szakirányú képzéseink vagy a továbbképzéseink iránt, kérjük kattintson a képre vagy a szövegre és bővebb információt talál rólunk.
munkáltatóknak csatorna
MUNKÁLTATÓKNAK
Munkáltatók számára is számtalan lehetőséget kínálunk kollégái továbbképzésének elősegítésére. Ha szeretné kollégáinak megadni a lehetőséget a továbbfejlődésre kérjük kattintson a képre vagy a szövegre.
tisztviselőknek csatorna
TISZTVISELŐKNEK
Nincs még egy olyan hivatástudatot és szakmai felkészültséget igénylő területe az államigazgatásnak mint a tisztviselőé. Ezzel együtt azonban a folyamatos képzések elengedhetelenek a folyamatos munkavégzéshez, és az előre jutáshoz.
képzőknek csatorna
OKTATÓKNAK, KÉPZŐKNEK
Ha Ön érdeklődik a most induló képzéseinkben való részvételről, itt minden fontos információt és dokumentumot megtalál. Kérjük, hogy válasszon az itt lévő lehetőségek közül, kattintson a képre vagy a szövegre.