Tisztelt Felhasználók! Az Ügyfélszolgálat telefonon elérhető az alábbi időpontokban: H-CS: 9:00-12:00; 13:00-16:00; P: 9:00-12:00. Tel: 06 1 432 9000 (20373; 20358) E-mailes elérhetőségünk: tovabbkepzes_vtki@uni-nke.hu
A tananyagok hibátlan eléréséhez az alábbi böngészők legfrissebb változatait javasoljuk: Google Chrome vagy Mozilla Firefox. Kérjük, lehetőség szerint 2-4 havonta frissítsék a böngészőjüket. Köszönjük!
E-learning/blended learning típusú közszolgálati továbbképzési programokat igénybevevő tisztviselők figyelmébe!

Friss hírek


Az Alaptörvény bemutatása és értékei

Az előző évben Nemzeti Közszolgálati Egyetem (a továbbiakban: NKE) képzési kínálata az Alaptörvény értékeit bemutató továbbképzési programmal bővült. 

A képzési program címe: Az Alaptörvény bemutatása és értékei

A képzési program nyilvántartási száma: PN-0427-1705-MK-C1.

A képzési program pontértéke: 30 pont

A programból több, párhuzamosan induló kurzus meghirdetése várható. A programhoz kapcsolódó kurzusok nem egyszerre, hanem néhány napos eltéréssel kerülnek meghirdetésre, figyelemmel az azt elvégezni kívánó tisztviselők számára. 

A közszolgálati tisztviselők továbbképzéséről szóló 273/2012. (IX. 28.) Korm. rendelet 2017. január 1-én hatályba lépett módosítása a kormánytisztviselőknek, köztisztviselőknek továbbképzési időszakonként legalább egy, az Alaptörvény értékeit bemutató közszolgálati továbbképzés teljesítését írja elő. Ez a kötelezettség a 2018. január 1-jén vagy azt követően indult továbbképzési időszak tekintetében alkalmazandó azzal, hogy a 2014. január 1. és 2017. december 31. közötti továbbképzési időszakban részt vevő, 2017. december 31-én még jogviszonyban álló kormánytisztviselő vagy köztisztviselő is köteles a továbbképzést 2018. december 31. napjáig teljesíteni.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy jelen program elvégzésével a fenti, jogszabályban meghatározott kötelezettségét teljesítheti!

Az tananyag az előző év végén közzétett változathoz képest nem módosult, ezért az ismételt elvégzése az idei évben szükségtelen.

Tájékoztató az Alaptörvény bemutatása és értékei című e-learning tananyag használatáról

 

érdeklődőknek csatorna
ÉRDEKLŐDŐKNEK
Amennyiben Ön érdeklődik szakirányú képzéseink vagy a továbbképzéseink iránt, kérjük kattintson a képre vagy a szövegre és bővebb információt talál rólunk.
munkáltatóknak csatorna
MUNKÁLTATÓKNAK
Munkáltatók számára is számtalan lehetőséget kínálunk kollégái továbbképzésének elősegítésére. Ha szeretné kollégáinak megadni a lehetőséget a továbbfejlődésre kérjük kattintson a képre vagy a szövegre.
tisztviselőknek csatorna
TISZTVISELŐKNEK
Nincs még egy olyan hivatástudatot és szakmai felkészültséget igénylő területe az államigazgatásnak mint a tisztviselőé. Ezzel együtt azonban a folyamatos képzések elengedhetelenek a folyamatos munkavégzéshez, és az előre jutáshoz.
képzőknek csatorna
OKTATÓKNAK, KÉPZŐKNEK
Ha Ön érdeklődik a most induló képzéseinkben való részvételről, itt minden fontos információt és dokumentumot megtalál. Kérjük, hogy válasszon az itt lévő lehetőségek közül, kattintson a képre vagy a szövegre.