Tisztelt Felhasználók! Az Elektronikus személyügyi intézkedések kezelése című képzés résztvevői figyelmébe: a teljesítések Probono felületén való megjelenítése technikai okokból hosszabb átfutási időt igényel, szíves türelmüket és megértésüket kérjük. Köszönjük!
A videós tananyagok hibátlan eléréséhez az alábbi böngészőverziók vagy azok frissebb változatait javasoljuk: Google Chrome 52, Firefox 42.
E-learning/blended learning típusú közszolgálati továbbképzési programokat igénybevevő tisztviselők figyelmébe!

Az Áttv-ben nevesített szakirányú továbbképzések esetében oktatói – szakértői feladatra történő jelentkezés


Elérhetővé vált az Áttv-ben nevesített közigazgatási tanulmányok, és kormányzati tanulmányok szakirányok továbbképzési szakok oktatói, szakértői számára a jelentkezési és nyilvántartási elektronikus felület, amely a Probono rendszerbe történő belépést követően az alábbi felületen érhető el: https://probono.uni-nke.hu/user/kepzes 

Az elektronikus felületen két oktatói szerepre: e-szemináriumvezetői és gyakorlatvezető tréneri feladatok ellátására várjuk a jelentkezéseket. A felület használatához az alábbi technikai útmutató szolgál: Technikai segédlet

A kormányzati tanulmányok és a közigazgatási tanulmányok szakirányú továbbképzés képzési ismertetője


A Nemzeti Közszolgálati Egyetem két új, a  2016. évi LII. törvénybe foglalt, szakirányú továbbképzési szak esetében elkészített egy tájékoztató anyagot, amelyek az alábbi linkeken keresztül érhetőek el:

Kormányzati tanulmányok szakirányú továbbképzési szak képzési ismertetője (pdf) 

Közigazgatási tanulmányok szakirányú továbbképzési szak képzési ismertetője (pdf) 

érdeklődőknek csatorna
ÉRDEKLŐDŐKNEK
Amennyiben Ön érdeklődik szakirányú képzéseink vagy a továbbképzéseink iránt, kérjük kattintson a képre vagy a szövegre és bővebb információt talál rólunk.
munkáltatóknak csatorna
MUNKÁLTATÓKNAK
Munkáltatók számára is számtalan lehetőséget kínálunk kollégái továbbképzésének elősegítésére. Ha szeretné kollégáinak megadni a lehetőséget a továbbfejlődésre kérjük kattintson a képre vagy a szövegre.
tisztviselőknek csatorna
TISZTVISELŐKNEK
Nincs még egy olyan hivatástudatot és szakmai felkészültséget igénylő területe az államigazgatásnak mint a tisztviselőé. Ezzel együtt azonban a folyamatos képzések elengedhetelenek a folyamatos munkavégzéshez, és az előre jutáshoz.
képzőknek csatorna
OKTATÓKNAK, KÉPZŐKNEK
Ha Ön érdeklődik a most induló képzéseinkben való részvételről, itt minden fontos információt és dokumentumot megtalál. Kérjük, hogy válasszon az itt lévő lehetőségek közül, kattintson a képre vagy a szövegre.